MääräaikaishuollotÖljynvaihdot jarrukorjauksetAlustan korjauksetIskunvaimentimien ja jousien vaihdotVetokoukkujen myynti ja asennusKäyttö- ja jakohihnojen vaihdotKatsastustarkastuksetIlmastointilaitteen huollotRengastyöt ja renkaiden myyntiOhjauskulmien mittaukset ja säädötPolttimoiden ja pyyhkimien vaihdotPikahuollot Diagnostiikkapalvelut

Viiden tähden autokorjaamo 5 stars

1. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit ja -mallit ammattitaidolla ja asiakasystävällisellä asenteella!

2. OK-takuu! myönnämme osille ja asennukselle 12kk takuun!

3. OK car service takaa markkinoiden kilpailukykyisimmän hinnan varaosille ja asennukselle! Toimintamme perustuu edullisiin alkuperäisvaraosiin sekä kustannustehokkaaseen logistiikkaan!

4. Asiantunteva henkilökunta! OK-mekaanikot saavat ketjulta asiantuntevaa koulutusta ja heidät perehdytetään alan viimeisintä teknologiaa edustavien laitteiden käyttämiseen.

5. Sujuva ja laadukas palvelu takaavat täydellisen lopputuloksen! "OK car service, better feeling".

Mobil-öljynvaihdot
aikaa varaamatta!
Right to repair

Merkkiautojen korjaaminen

Voinko valita minkä tahansa korjaamon? Kyllä! Voit itse päättää, mitä korjaamoa haluat käyttää.

Entä takuuseen liittyvät oikeudet? Ajoneuvojen valmistajat eivät saa sitoa takuuta vain korjauksiin tai huoltoon valmistajan huoltoverkostossa tai vain valmistajan omiin varaosiin.

Kaikkialla Euroopassa käynnissä oleva R2RC-kampanja (Right to Repair), Suomessa Autosi huolto - sinun valintasi tähtää siihen, että autoilijoilla olisi myös tulevaisuudessa mahdollisuus valita vapaasti, missä korjaavat ja huollattavat autonsa tai mistä ostavat varaosansa.

Euroopan komission mukaan kuluttajalla on oikeus käyttää haluamaansa korjaamoa huoltotoimenpiteisiin, jotka eivät sisälly takuuseen, sekä lakisäätäisen takuuajan että laajennetun takuun aikana.


Lassila&Tikanoja

Huolehdimme ympäristön hyvinvoinnista!

OK car service-huoltokorjaamoketju kantaa vastuuta ympäristöstä ja huolehtii asianmukaisesti korjaamojätteistä. Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Lassila & Tikanojan kanssa.

Lassila & Tikanoja Oyj huolehtii turvallisesti käytettyjen voiteluöljyjen ja suodattimien, erilaisten nesteiden ja renkaiden ym. huoltokorjaamolla syntyvän jätteen keräystoiminnasta ja kerätyn jätteen toimittamisesta asianmukaiseen käsittelyyn ja hyötykäyttöön.